Vision in Greek

 

Το όραμα

Το 2013, το έτος που ο Nelson Mandela πεθαίνει στα 95, ο σούπερ τυφώνας Haiyan καταστρέφει τις Φιλιππίνες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ πέφτει, το Τόκιο της Ιαπωνίας κερδίζει τη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, ο στρατός της Αιγύπτου εξαφανίζει τον πρόεδρο Mursi, επιστήμονες κλωνοποίησαν με επιτυχία ανθρώπινα βλαστοκύτταρα, η Margaret Thatcher πεθαίνει στις 87, μετεωρίτες τραυμάτισαν εκατοντάδες στη Ρωσία και ο Πάπας Βενέδικτος XVI παραιτήθηκε – τότε, η οραματίστρια και Υψηλή Ιέρεια της Παγκόσμιας Θεάς Anique Radiant Heart είχε ένα όραμα – να διεξαγάγει μια διεθνή σύναξη * των Ιερειών της Θεάς, στο ιερό νησί της Κρήτης, το έτος 2020.

Υποσημείωση * Σύναξη σημαίνει μια μεγάλη επίσημη συνάντηση, ειδικά των μελών μίας Εκκλησίας ή των μελών κάποιων πανεπιστημίων.

Ταξίδευα στην Ανατολική Ακτή της Αυστραλίας με τη Max Dashu πριν από μερικά χρόνια, περνώντας υπέροχα με τη Max, ο εγκυκλοπαιδικός εγκέφαλος της οποίας ήταν μία πανδαισία απαντήσεων σε πολλά επί μακρόν αναπάντητα ερωτήματα. Το να πω ότι μάθαινα…απορροφώντας σαν σφουγγάρι στις 3 εβδομάδες της περιοδείας, είναι λίγο.

Ήταν κατά τη διάρκεια της διάλεξής της  στο Σίδνεϊ …… η οποία ήταν στο τέλος της περιοδείας, έτσι είχα ακούσει όλο το υλικό ήδη πολλές φορές, και κάθισα λίγο πιο αναπαυτικά και αφαιρέθηκα …… ακόμα ακούγοντας, σε περίπτωση που με χρειαστεί να κάνω κάτι. Η Max μιλούσε για το Gobekli Tepe ……… Αρχαιολογικά κατηγοριοποιήθηκε ως χώρος της Προκεραμικής νεολιθικής περιόδου (περίπου 9600-7300 π.Χ.). Το Göbeklitepe είναι μια σειρά κυρίως κυκλικών και ωοειδών δομών που βρίσκονται στην κορυφή ενός λόφου. Οι ανασκαφές άρχισαν το 1995 από τον καθηγητή Klaus Schmidt με τη βοήθεια του γερμανικού αρχαιολογικού ινστιτούτου. Υπάρχει αρχαιολογική απόδειξη ότι αυτές οι εγκαταστάσεις δεν χρησιμοποιήθηκαν για οικιακή χρήση, αλλά κυρίως για τελετουργικούς ή θρησκευτικούς σκοπούς.

Ξαφνικά, ήμουν πίσω εκεί ……… χιλιάδες χρόνια πριν …… μια Ιεράρχης στο Ναό της Μητέρας, και βρισκόμουν σε έναν Κύκλο Ιερειών. Όλες μας ήμασταν ντυμένες με διαφορετικά χρώματα και όλες είχαμε υπέροχα περιδέραια, τα οποία ήταν παρόμοια, αλλά διαφορετικά, γύρω από τους λαιμούς μας και στηρίζονταν στα γυμνά στήθη μας.

Καθώς κοίταξα πιο προσεκτικά, όπως ο ήχος της φωνής της Max πλανιόταν στον αέρα, καθώς μιλούσε για το Gobekli Tepe, παρατήρησα ότι τα περιδέραια ήταν στην πραγματικότητα ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ – δηλαδή, διακοσμημένα και περίπλοκα σχεδιασμένα φεγγάρια, κάθε ένα με ένα ξεχωριστό μοτίβο το οποίο αναπαραγόταν και στην όμορφη φούστα της κάθε μίας – παρόμοιες με τη φούστα που φορούσε η Θεά των Όφεων της Κρήτης.

Κάναμε ένα ονειρικό χορό, κάθε συναντούσαμε η μία την άλλη και αγγίζοντας τις ημισελήνους που είχαμε σε τατουάζ επάνω στο μέτωπό μας, σε χαιρετισμό, καθώς περνούσαμε ή μία δίπλα από την άλλη, κάνοντας μια όμορφη μορφή καρδιάς, καθώς τα σώματά μας λύγιζαν το ένα προς το άλλο. Παρακολουθούσα μαγεμένη, καθώς ολοκληρωνόταν ο χορός και κάθε γυναίκα προχωρούσε για να χαιρετήσει τη σύναξη.

Η Πρωθιέρεια, η οποίος φορούσε ένα πορφυρό σεληνιακό και φούστα, με χρυσές σπείρες επάνω της ως κύριο μοτίβο, προχώρησε προς τα εμπρός και μίλησε περήφανα:

“Εγώ είμαι η Ιέρεια Hava, φέρω το σημάδι της Θεάς … την Ημισέληνό Της. Είμαι Τελετάρχης και Διδάσκαλος και φέρω το σήμα της Σπείρας … παλαιότερου και αρχαιότερου από τα Σύμβολά της. Εκτελώ τα στοιχεία της τελετής – επίκληση, προσευχή, τραγούδι και μετασχηματισμό. Μοιράζομαι αυτή τη δύναμη με τις αδελφές μου, με τη δημιουργία τελετών που μεταφέρουν και μετασχηματίζουν, αλλάζοντας και θεραπεύοντας όλη την ενέργεια όλων όσων είναι κοντά μου και γύρω μου – ακόμα και των ίδιων των τειχών του ναού. Συγκεντρώνω τις γυναίκες με τη φωνή μου και τα τραγούδια μου και διδάσκω τις αδελφές μου να γίνονται οι ίδιες Ιέρειες. Τότε τις μαζεύω και μαζί βγαίνουμε στον κόσμο και Την υπηρετούμε ως ο αγωγός Της για σύνδεση με τους ανθρώπους Της, μέσω ισχυρής τελετής. Είμαι η Ιέρεια Hava, και είμαι Τελετουργός και Διδάσκαλος του ναού της μητέρας ».

Ήμουν άφωνη …. επειδή, καθώς κοίταξα ξανά, είδα ότι εγώ είχα μιλήσει, και όπως παρακολουθούσα, κάθε γυναίκα … η μία μετά την άλλη, έβγαινε μπροστά και μιλούσε για την υπηρεσία της στο Ναό, όπως φανερωνόταν από τα Σεληνιακά και τις φούστες τους.

Ξαφνικά, ένιωσα ένα κάψιμο στο Ηλιακό Πλέγμα μου και ήξερα ότι βίωνα γείωση πληροφοριών. Είχα ανοιχτό το σημειωματάριό μου, οπότε άρχισα να σημειώνω. Έχω κατεβάσει 10 (Μετασχηματισμός) Σεληνιακά και τα σύμβολα τους:

Τελετουργός Διδάσκαλος

Μάντισσα

Θεραπεύτρια

Χορός/Τραγούδι

Αστρολόγος

Βοτανοθεραπεύτρια/Καλλιεργήτρια

Γραφέας

Πολεμίστρια/Ακτιβίστρια

Διακυβερνήτρια

Μαία Θανάτου

Προστάτιδα Ναού

Έκανα ακόμη και μερικά σκίτσα…αλλά δεν είμαι καλλιτέχνις – αυτές είναι οι αυθεντικές δύο σελίδες από το σημειωματάριό μου.

Από αυτή την εμπειρία, ξεκίνησε μια σειρά οραμάτων που επέκτειναν το πρώτο όραμα.

Το επόμενο όραμα ήταν ένα όμορφο καλλιτεχνικό στούντιο, όπου οι γυναίκες έφτιαχναν τα Σεληνιακά. Είδα ότι ήταν κατασκευασμένα από ξύλο και τα περίπλοκα γλυπτά γεμίζαν με κρυστάλλους, χρυσό και άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτό που μου είπαν, είναι ότι η παράδοση είχε επιβιώσει στην εποχή του Χαλκού, όπου η χρήση του μετάλλου αναπτύχθηκε σε μεγάλα ύψη σε κοσμήματα και άλλα ιερά αντικείμενα.

Το όραμα μετά από αυτό είναι αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε από τότε που το είχα και κάθε φορά που το σκέφτομαι.

Είδα μια τεράστια αίθουσα, όμορφα διακοσμημένη ως ναό – ίσως να ήταν ένας πολύ μεγάλος Ναός – με μόνο γυναίκες παρούσες. Όλες φορούσαν πανέμορφα εμβλήματα και κινούνταν σε κομψά κύματα χρώματος, καθώς ομάδες αδελφών, ντυμένες με ένα συγκεκριμένο χρώμα, κινούνταν γύρω στην αίθουσα. Όλες φορούσαν Σεληνιακά και ρούχα του ίδιου χρώματος, και όλες είχαν τατουάζ ημισελήνου στο μέτωπό τους. Όταν αντίκριζαν η μία την άλλη, κοιτάζονταν στα μάτια, ύστερα στο μέτωπο και έσκυβαν για να ακουμπήσουν τα μέτωπα με τον αρχαίο τρόπο. Άκουσα τις λέξεις:

“Καλώς ήρθατε στην 103η Σύναξη Ιερειών!”

Μόλις άκουσα αυτά τα λόγια, η καρδιά μου εξερράγη. Κατάλαβα!! Αυτή ήταν μία από τις αρχαίες συγκεντρώσεις των Ιερειών, που έρχονταν από όλα τα μήκη και πλάτη, για να δικτυωθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους. Χωρίς τηλέφωνο, internet κ.λ.π .. .. η κανονική συνάντηση ήταν απαραίτητη. Για να γίνει ευκολότερη η αναγνώριση και επίσης για σκοπούς ομαδοποίησης, τα Σεληνιακά ήταν ένας απλός, αλλά όμορφα κομψός τρόπος να εντοπιστεί το έργο μας στο Ναό.

Ήξερα ότι έπρεπε να αναστήσω αυτή την παράδοση.

Ο ναός μας στην Αυστραλία είναι ευλογημένος με μία έξοχη τεχνίτη, τη Jann James, Ιέρεια Diasima, και πέρασα μερικές υπέροχες ώρες αναπτύσσοντας αυτό που είχα λάβει ως όραμα σε πραγματικά σχέδια. Η Diasima έκανε κάθε Σεληνιακό σε ιερό χώρο και επέτρεψε στη Θεά να τελειοποιήσει το έργο μας με τις εμπνεύσεις της. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, όπως θα δείτε.

Σήμερα λοιπόν, ξεκινώ το όραμα της πρώτης Συνόδου των Ιερειών, μετά απόα πάνω από 5000 χρόνια, που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη το 2020. Ζητώ από όλες τις Ιέρειες της Θεάς να εργαστούν σε αυτό μαζί μου. Όχι για να κερδίσετε χρήματα – αλλά για να γράψετε εκ νέου την Ιστορία Της.

Διεκδικώ τη θέση μου ως Αγία Πρεσβυτέρα και κάνω αυτήν την διακήρυξη:

«Αδελφές, ήρθε η ώρα να τελέσουμε το βαθύ έργο της κατάργησης του Εγώ και να συναντηθούμε σε μια τεράστια και δυνατή προσπάθεια για να επιφέρουμε τις τεράστιες αλλαγές που πρέπει να γαλουχήσουμε σε πληρότητα, να Την φέρουμε στο Κέντρο του ΤΩΡΑ.

Πρέπει να συναντηθούμε και να βρούμε έναν τρόπο να διεξάγουμε δράσεις σε παγκόσμια βάση – ΜΑΖΙ – την ίδια στιγμή, για να αφυπνίσουμε τις γυναίκες. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνουμε. Ένα συνεχές πρόγραμμα εκδηλώσεων, υπό την καθοδήγηση διαφορετικών χωρών και Ναών / ομάδων, που θα γίνονται ταυτόχρονα στην Πανσέληνο. Κάθε ομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη της οργάνωσης και της διοργάνωσης της εκδήλωσης. Και όταν λέω “συνεχές”, εννοώ να διατηρηθεί για τουλάχιστον 3 χρόνια. Και αυτό δεν είναι ένα ακατόρθωτο καθήκον. Μόλις οργανωθεί το πρώτο γεγονός, έχουμε ένα πρότυπο για τα υπόλοιπα.

Θα χαρώ να καταβάλλω το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών για να φέρω αυτό το όραμα εις πέρας. Το μόνο που χρειάζομαι είναι η υποστήριξη των Ιερειών σε ολόκληρο τον κόσμο για να πραγματοποιήσω αυτόν τον

Εορτασμό της Συνεργασίας 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποφασίσετε να είστε εκεί και να Την εμπιστευθείτε ότι θα ξεδιπλώσει όλα όσα χρειάζεστε για να συμβεί αυτό. Η δύναμη είναι στην απόφαση.

Και θα φορέσουμε τα Σεληνιακά μας …. Ναι, θα τα φορέσουμε…

Ποια θα έρθει μαζί μου;

Η Σύναξη θα διεξαχθεί στην Κρήτη, τον Οκτώβριο του 2020.

Η Σύναξη θα είναι ένα συνεργατικό γεγονός, που θα οργανωθεί από όλες μας και θα χρηματοδοτηθεί και από όλες μας. Το κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των Ιερειών που θα εγγραφούν για να παρακολουθήσουν. Η εγγραφή θα περιέχει ένα ονομαστικό ποσό για να γίνει η κατάθεση και η κράτηση στο χώρο. Στη συνέχεια, στο τέλος της Σύναξης, όλα τα έξοδα θα αθροιστούν και θα κατανεμηθούν μεταξύ όλων όσων παρακολούθησαν.

Θα υπάρξουν πολλά επίπεδα κόστους διαμονής – αυτά τα έξοδα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Δεν περιλαμβάνονται στο κόστος εγγραφής. Αν σας βολεύει, μπορείτε να κοιμηθείτε ακόμα και στην παραλία! Ωστόσο, αν σας αρέσει ένα κρεβάτι, ένα μπάνιο και λίγη άνεση, θα έχετε πολλές επιλογές για να επιλέξετε και να κάνετε κράτηση. Η διαμονή τον Οκτώβριο στην Κρήτη ξεκινά από € 30 ανά διανυκτέρευση.

Θα πετάξετε στο Ηράκλειο και θα φροντίσουμε να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο με τη, Άμαξα της Σύναξης (λεωφορείο). Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και θα κάνετε κράτηση από νωρίς, για να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο.

Καθώς ο προγραμματισμός της εκδήλωσης προχωρά και εξελίσσεται, οι πληροφορίες θα προστίθενται στον ιστότοπο. Πολλά συναρπαστικά οράματα ξεδιπλώνονται ……….

Ξέρω ότι θα είστε εκεί.

 

Anique Radiant Heart
Anique Radiant Heart

Anique Radiant Heart Φθινόπωρο 2017.